How to Enable Cookies

Internet Explorer

Version 6.x

  1. Click Tools on the menu at the top of your browser and select Internet Options
  2. Click the Privacy tab at the top of the screen
  3. Move the slider to Medium and click OK

Version 5.x

  1. Click Tools on the menu at the top of your browser and select Internet Options
  2. Click the Security tab at the top of the screen
  3. Click Custom Level and scroll down to the Cookies section
  4. Set "Allow per-session cookies" to Enable and click OK

Version 4.x

  1. Click View on the menu at the top of your browser and select Internet Options
  2. Click the Security tab at the top of the screen
  3. Click Custom Level and scroll down to the Cookies section
  4. Select "Always accept cookies" or "Prompt before accepting cookies" and click OK

Mozilla

Version 1.x

  1. Click Edit on the menu at the top of your browser and select Preferences
  2. Find "Privacy & Security" in the menu on the left. If there is a [+] to the left of "Privacy & Security", click it.
  3. Select "Cookies".
  4. Select "Enable cookies for the originating web site only" or "Enable all cookies" and click "OK"

Opera

  1. Press F12
  2. Click "Enable cookies"

Netscape Navigator

Version 6.x

  1. Click Edit on the menu at the top of your browser and select Preferences
  2. Find "Privacy & Security" in the menu on the left. If there is a triangle pointing to the right next to Privacy & Security, click it.
  3. Select "Cookies" under "Privacy & Security"
  4. Select "Enable cookies for the originating web site only" or "Enable all cookies" and click "OK"

Version 4.x

  1. Click Edit on the menu at the top of your browser and select Preferences
  2. Select "Advanced"
  3. Select "Accept all cookies" or "Accept only cookies that get sent back to the originating server" and click OK
Wir sind dabei!
"111 Geschäfte in der Region Saar-Lor-Lux die man erlebt haben muss ..."
111 Geschäfte in der Region Saar-Lor-Lux die man erlebt haben muss



Olivenöl "Leccina".

1 Liter Kanister, Dieses Oivenöl stammt aus einer Monokultur von "Oliva Leccina" aus Apulien. Ein harmonisch schmeckendes Olivenöl mit einer dezent hellgrünen Farbe. Der Säuregehalt beträgt nur 0,2%. In diesem Öl lassen sich Aromen von Tomaten, Rosen, Pfeffer, Kardamon und Mandeln erkennen. "Leccina" unterstreicht den Geschmack warmer Speisen:

Olivenöl "Leccina".

Fritierter Fisch, Fischsuppe und Kichererbsengeriche.


Olio degli dei: "Olivenöl des Gottes"

0,25 Liter Flasche

Olio degli dei: "Olivenöl des Gottes"

Dieses Olivenöl stammt zu 100% aus Monokultur "Ogliarola Salentina" und wird nach einer 2000 Jahre alten Methode produziert. Die Oliven werden entkernt um damit dem Öl seinen reinen Geschmack zu geben.

In diesem Olivenöl lässt sich das Aroma von Thymian und Banane und einer leichten Süße erkennen.

Es passt am besten zu Salat, Spargel und  in Tomatensoße geschmortes Fleisch.


 

Personal tools